Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólunk írták...

 

2011 . Szilveszteri operettgála

Cegléden:

6622521eb9d09da947919cbfc1537900.jpg


Telt ház előtt zajlott az óév utolsó előtti napján megrendezett operettgála, melyen az érdeklődök Scheer Lívia és Ozsgyáni Mihály előadásában hallhattak szebbnél szebb dalokat: kezdésként az "Éjjel az omnibusz tetején", az "Induljunk, van egy hely" és a "Shimmy" című szerzemények hangzottak el. Ezt követte az énekesnő szólódala "Karnevál" címmel, majd az együtt remek párost alkotó másik fél éneke, "A jányok, a jányok", melynél hűen kaptunk ízelítőt a komédiázásról a kézcsókok közepette. 

Ezután a IV. Ceglédi Gigasztár díjazottjai kerültek sorra: a Senior-díjas Béres József "Köszönöm hogy imádott", Czédulás Felícia "Maga nős ember" és Czédulás Felícia és Fehér Sándor "Haccacáré" című művei következtek. Az ezt követő szünet befejeztével Scheer Lívia "Messze a nagyerdő"-t adta elő, majd ismét duettben négy nóta került terítékre: az "Egy a szívem", a "Túl az Óperencián", a "Mi kell a férfiaknak" és a "Régi mániám".

Őket ismét a tehetségkutatóban díjazottak követték. res József "Szerelemhez nem kell szépség" című dalát és Czédulás Felícia "Hajmási Péter"-ét a díjazott hölgy és Fehér Sándor két közösen előadott éneke kísérte: a "Nimand" és a "Te rongyos élet". A bő másfél órás műsor végéhez közeledve Ozsgyáni Mihály "Jaj cica" dalát az est főszereplőinek számított páros négy duettje követte: "Az asszony összetör", a "Délibábos Hortobágyon", a "Szép város Kolozsvár" és a "Ringó vállú csengeri violám". Az operettestet végül a "Húzzad csak" című, közösen előadott dal zárta, amit - megérdemelten - fergeteges tapssal jutalmaztak a jelenlevők. 

Az előadás szépsége, a dalok tiszta csengése és a dalokat kísérő táncprodukciók látványossága együttesen tették felejthetetlenné a szilveszteri műsort. Az előadás végén a Kossuth Művelődési Központ jóvoltából pezsgőzésre invitálták azokat, akik ellátogattak ezen az estén.

Forrás: 

www.cegledi-hirhatar.hu/hirek/szilveszteri-operett-gala

 

...................................................................

Kecskeméten is voltunk...

Farkas Bertalan

első magyar űrhajós

tiszteletére adtunk műsort

 

 

 

........................................................................................

 

Celebgyártás vagy tehetséggondozás?

 

Székesfehérvár - Péntekig lehetett jelentkezni a Fehérvár Hangja elnevezésű tehetségkutató versenyre. A fehérvári és megyei fiatalok azonban nem csak a „hazai színpadon”, hanem az országos kereskedelmi televíziók kamerái előtt is megmérettetik magukat. Vajon a sztárcsinálás, vagy a valódi tehetséggondozásban bíznak a fiatalok?


2011. október. 02. vasárnap | Szerző: Házi Péter, Miskei Anita

A kereskedelmi televíziókban zajló, hétről hétre visszatérő tehetségkutató műsorokban egyre többen teszik próbára magukat, remélve, felfigyelnek hangjukra, mozgásukra, produkciójukra. Néhányan hírnevet, „celebséget” szeretnének, mások arra vágynak, tehetségüket felismerjék, és végre kitörjenek. A bátrabbak többször, szinte minden válogatón megjelennek, mások egyszeri, a nagy lehetőségnek tekintik a showműsorokat. Czédulás Felícia és Fehér Sándor talán épp egy évvel ezelőtt lépett fel egy kereskedelmi csatorna válogató műsorában. Csalódottan térek haza a produkció után, mert bár évek óta keményen dolgoznak, egészen más kritikát kaptak a színfalak mögött, s más ment le a tévében. A Fantázia Ének- és Táncegyüttes párosának nem szegte kedvét a tehetségkutató, sőt, egyre több fellépésük van.

Czédulás Felícia és Fehér Sándor nem jutott a tehetségkutató döntőjébe, mégsem búslakodnak, idén közel hetven alkalommal léptek fel

- Négy éve alakult az együttes, korábban csak falunapokon léptünk fel, ma pedig épp Kecskemétre tartunk, ahol egy rendezvényen többek között Farkas Bertalan tiszteletére adunk műsort. Mindemellett érettebbé, még nőiesebbé váltam, ami lehetővé tette, hogy jobban kiteljesedjek, s idősebb női előadók dalait is hitelesebben adjam elő - árulta el az ifjú hölgy, Czédulás Felícia. Hozzátette, ez is lehetővé tette, hogy repertoárjukat bővítsék, s a könnyűzenei dallamok mellett operett, revü és country is felcsendül műsoraikban. -  Emellett Kozári Ferenc színkörében is tanulok, ami segít abban, hogy érzéseimet még jobban átadjam a közönségnek.

Czédulás Felícia és Fehér Sándor az énekegyüttessel és párosként is sokat szerepel, tavaly 72 alkalommal léptek fel, s idén is közel ennyiszer szórakoztatták már a nagyérdeműt. A kereskedelmi csatornák tehetségkutatóiban csalódtak, de a zenélés és a tánc életük fontos része. Felícia elárulta, izgalmasnak tartja azonban a Fehérvár Hangja versenyét, melyre néhány napja végül beadta jelentkezését. - Hiszem, hogy egy szakmai zsűri véleményéből tanulhatok, s tudom, ezúttal olyan közegben bizonyíthatom tudásom, tehetségem, ahol valóban ezek az értékek a mérvadók - mondta.

 

Forrás:  www.fmh.hu/cimlapon/20110930_celebgyartas

 

 

....................................................................................

 

 

2011. július 16. 

Cegléd

 

A Fantázia Énekegyüttes show műsorával folytatódott a Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár Szabadtéri Zenés Esték rendezvény sorozata július 16-án a Ceglédi Kaszinó udvarán.

 

Czédulás Felícia és Fehér Sándor duettje 2008-ban alakult. Műsorukon közkedvelt musical dalok, örökzöldek, operett- és könnyűzenei slágerek szerepelnek.

Felícia és Sándor barátságát a tánc, a színház és az éneklés iránti szeretet és kitartás alapozta meg.

Rendszeres szereplői színházi előadásoknak, fesztiválokon és zenés rendezvényeken bizonyítják országszerte tehetségüket.

 

Cegléden nem először járnak: tavasszal az intézmény Gigasztár Amatőr Tehetségkutató versenyén különdíjat kaptak.

 

Fergetes show műsorukban operett részleteket , country dalokat, örökzöld- és mai slágereket hallhatott a közönség.

Kálmán Imre, Cserháti Zsuzsa vagy  Charlie dalai éppúgy óriási sikert arattak, mint az egykor Eszményi Viktória által sikerre vitt Vidéki lány, vagy a  napjainkban több feldolgozást megélt  Most múlik pontosan című sláger.

A fiatal tehetségekről a www.feliciasandor-duett.lapunk.hu oldalon  is olvashatnak.

 

Forrás:  www.cegledinfo.hu/

 

 

1898.jpg

 

...............................................................................

 

2011. április 30.

Szabadegyháza

 

 

 

A délutáni lendületet
nem törte meg a következő fellépő sem, kinek
neve már ismerősen csenghetett a falu rendezvényeit
látogatók számára. A megyei illetékességű
Fantázia ének- és táncegyüttes 2 tagja
érkezett hozzánk. Czédulás Felícia és Fehér
Sándor örökzöldeket, musicaleket, operettek
és mai könnyűzenei slágereket adott elő, melyet
tánccal és a számokhoz igazodó ruházattal
fűszereztek tovább, s tették igazán élvezhetővé
a műsort.

 

 

Forrás: 

szabadegyhaza.hu/dokumentumok/20110508171250_Szabad%201%20Lap%20m%C3%A1jus%20honlapra.pdf

 

............................................................................................

 

 

2011. március 6.

Bodajk

 

 
 
 
Nőnapi rendezvény Bodajkon
 
Az idei alkalommal ismételten megrendezésre került a Nőnapi ünnepség Bodajkon. Ezúttal a „Fantázia” ének- és táncegyüttes idézte fel a népszerű slágereket, énekes, táncos műsorával.
 
 
 
 
 
 
A március 6-án délután négy órakor kezdődött ünnepségen Almádi István polgármester köszöntötte a megjelent hölgyeket. Ezt követően lépett színpadra a „Fantázia” ének- és táncegyüttes, akik közel egy órás koncertjükön régi slágereket, táncdalokat énekelt Czédulás Felícia és Fehér Sándor. A teltházas rendezvényen a közönség az előadókkal együtt énekelhette az ismert dalokat, a műsor zárásaként még táncra is perdültek a közönség tagjai a fellépőkkel. Az ünnepség végén az önkormányzat férfi képviselői, munkatársai virággal köszöntötték a hölgyeket, majd egy kötetlen beszélgetés keretében állófogadással ért véget a rendezvény.
 

Forrás:  Bodajk Város honlapja:                        www.bodajk.hu/index.php


 

n__nap.avi.still001.jpgn__nap.avi.still002.jpg

 

 

 

 

 

 

 

n__nap.avi.still003.jpg

n__nap.avi.still005.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

.......................................................................................................................................................